miercuri, 15 ianuarie 2014

ariciul fruct




















Un bun exemplu pentru ceea ce ati putea face cand invitati copiii in bucatarie este si acest haios arici. Este un aricel realizat din diverse fructe si cateva scobitori... cei mici vor fi foarte incantati atat in perioada de "constructie", cat si in perioada de degustare.

ariciul fruct (stylishboard.com)

1 para
1 maslina neagra
2 cuisoare
cateva boabe de struguri

Pentru a face acest arici-fruct aveti nevoie de o para, cateva boabe de struguri, doua cuisoare si o maslina neagra. Decojiti partea superioara a perei... aici se gaseste botul ariciului. Introducem scobitori in boabele de struguri si astfel formam tzepii. Infigem scobitorile ca in imagine, in zona de jos a perei, formand astfel partea spinoasa a ariciului. Apoi infigem cele doua cuisoare in loc de ochi, iar din jumatate de maslina realizam botul. Si am terminat.
Puteti utiliza acest arici de fructe ca o modalitate foarte buna de a face pe unii copii sa manance fructe. Ce mai asteptati? Chemati micutzii in bucatarie si lasati-i sa se joace, sa creeze si astfel ii veti ajuta sa descopere dragostea si aprecierea fata de mancare. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu