sâmbătă, 6 aprilie 2013

o masa din paine





















Tot "rasfoind" internetul am gasit o piesa de mobilier inedita...o masa din paine, care as vrea sa o prezint si domniilor voastre. Este lucrarea unui studio de design din Polonia. Studio Rygalik trage un semnal de alarma, fata de risipa de alimente, in cadrul unui eveniment care s-a desfasurat in capitala Austriei. Facandu-se un studiu, s-a ajuns la concluzia ca produsele alimentare aruncate in Viena, ar putea hrani jumatate din populatia orasului Graz. Scopul proiectului a fost de a incepe o discutie despre risipa de alimente. De asemenea, s-a demonstrat ca putem gasi materiale de constructie peste tot in jurul nostru.
Mesele au fost facute din baghete vechi de paine, ce urmau sa fie aruncate. Masa se realizeaza prin legarea impreuna a mai multor baghete de paine, de diferite dimensiuni, care formeaza in partea de sus o suprafata neteda, realizand astfel tablia mesei. Baghetele mai lungi formeaza picioarele mesei. Aceste mese, atrag atentia intr-un mod deosebit de sculptural. 
Aceste structuri din paine au facut parte din "bread experience", create de Gosia si Rygalik Tomek la Vienna Design Week Laboratory, unde oamenii au fost inconjurati de paine si au mancat paine la mese realizate din...paine.





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu