Incep noul an cu o postare de sezon si cu ceva amintiri din anul ce tocmai a trecut. Aceasta reteta este o noua creatie a veveritzei mele cele mari, Ilinca... sa le zicem "bulgarasi de nea", ca sa fie in ton cu vremea rece de afara. Este un desert raw vegan foarte usor de facut.
Partea cu amintirile din 2014 reuneste imagini si ganduri de la prima intalnire de anvergura dedicata bloggerilor culinari, la care am participat - Food Bloggers Conference.
bulgarasi de nea (Ilinca)
2 mere rase
pulpa de la 2-3 portocale stoarse
germeni de grau uscati
fulgi de cocos
Se curata de coaja 2 mere apoi se rad pe razatoare. Se amesteca cu pulpa de la portocale si cu germenii de grau. Se modeleaza in maini sub forma de mici sfere. La final se dau prin fulgii de cocos pana devin niste... "bulgarasi de nea". Pofta buna si La multi ani!
Pe 26 noiembrie 2014 a avut loc prima editie a conferintei de food blogging din Romania. In jur de 220 de oameni cu pasiuni culinare comune s-au intalnit la Crowne Plaza, pentru a afla din povestile de viata ale unor bloggeri cu experienta. In final au fost prezente patru "personaje" dragi mie si anume Adrian Hadean, Cristina Mazilu, Anca Feodor si Codruta Popa.
Adi Hadean ne-a vorbit despre bucuria care ar trebui sa ne insoteasca in tot ceea ce facem si mai ales atunci cand vine vorba de mancare, iar de la Mazi am aflat ca in food blogging nu e neaparat nevoie sa iei totul in serios si ca cel mai important lucru este acela de a te trezi in fiecare dimineata cu bucuria de a face ceea ce iti place.
Anca Feodor ne-a spus: "M-as trezi mai devreme in fiecare zi, ca sa apuc sa fac mai multe", iar Codruta a povestit cum painea i-a schimbat viata si a devenit din pasiune preocuparea ei principala.
S-a vorbit la obiect, profesionist, dar in acelasi timp relaxat si bine intentionat. Cred ca succesul unui astfel de eveniment se masoara in buna dispozitie, prietenii noi, idei si subiecte de discutie pentru viitorul apropiat. Food Bloggers Conference le-a adunat pe toate in prima editie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu