Este foarte important sa intelegeti cum functioneaza alimentatia raw vegana, mai exact cum reactioneaza organismul nostru la alimentele pe care le consumam. Atunci cand adoptam o alimentatie de acest fel alimentele consumate introduc in organismul nostru nutrienti in forma bruta (adica cruda), in acest fel toate glucidele, proteinele sau lipidele consumate sunt introduse alaturi de o cantitate ridicata de fibre. Fibrele consumate ofera o satietate pentru o perioada lunga de timp (datorita volumului mare pe care il ocupa) si in acest fel nu vom mai simti senzatia de foame atat de des.
O noua reteta raw vegana am preparat in aceasta dimineata pentru noi si veveritzele noastre. Un nectar delicios de pere, zeama de portocala si putina miere.
nectar de pere (retete din cruditati, Elena Pridie)
6-8 pere
1 portocala
2 linguri de miere
100 ml apa
fulgi de orz si ovaz (...o idee personala)
Perele le spalam si le curatam de samburi si codite. Le taiem in 4 si le bagam in blender impreuna cu zeama de la portocala, mierea si apa. Se paseaza bine. Sucul rezultat se serveste imediat. Eu am adaugat deasupra in pahar o mana de fulgi de orz si ovaz. Preparati si voi... chiar merita!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu