sâmbătă, 13 aprilie 2013

icre de post





















Chiar daca este post , putem savura niste delicioase icre...de post. "Veveritzele" au fost incantate de ceea ce au descoperit in farfurie. Sper sa va placa si voua!

icre de post (mancaruri si dulciuri de post, Garoafa Coman)

1 ceasca gris
3 cesti suc dulce de rosii
2-3 cepe
1 ceasca ulei de floarea soarelui
sare, piper

Sucul de rosii se pune la foc mic sa clocoteasca. Se adauga in ploaie grisul, se amesteca cu grija pana ce grisul se umfla. Trebuie sa se obtina un amestec consistent. Daca este prea subtire se mai adauga un pic de gris. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Se adauga putin cate putin uleiul, frecandu-se cu o lingura de lemn sau cu mixerul pana se incorporeaza tot. La sfarsit se adauga, dupa gust, ceapa fin tocata, sarea si piperul. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu